Om Piaf Modeller

Piaf Modeller ble etablert i 1987 av Synnøve Sorthe, og har hovedkontor i Ålesund.

Modellbyrået har siden starten vært i vekst og utvikling innen ulike felt.
I dag representer modellbyrået både mote- og reklame modeller i alle kategorier, og vi formidler modeller til fotooppdrag, moteshow og visninger.
Vår referanseliste er lang, og du kan
se noen eksempler på modelloppdrag her.
Se vår nye nettside www.synnovesorthe.com


Synnøve Sorthe har høsten 2005 etablert seg som fotograf i Ålesund med eget fotostudio, og tar på seg oppdrag innen fotografering og styling for privatpersoner, bedrifter og div.aviser. Les mer om fotostudioet og ta en titt i bildegalleriene
.

Se nettsiden www.synnovesorthe.com for mer informasjon om fotografering.Piaf skolen

I tillegg tilbyr vi ulike kurs i Piaf skolen.
Det finnes kurs både for dem som har et genuint ønske om å bli modell, samt for dem som kun ønsker å lære mer om hvordan de skal kle seg og sminke seg eller være "modell for en dag".

Les mer om hva vi tilbyr under kurs eller gå inn på pressearkivet og se omtaler av byrået og kursene.Innehaver Synnøve Sorthe
har jobbet som modell siden tenårene, og etter et opphold i USA startet hun modellbyrået som 18-åring.
En spennende hobby ble ganske snart en levevei og livstil, som etter hvert også har utviklet seg innen mange retninger tilknyttet modellbyrået.
I tillegg til å være daglig leder og kursinstruktør, jobber hun nå også som portrett- og motefotograf, og med make-up og styling. Fotoyrket er et satsingsområde, og flere workshops med Morten Krogvold i inn og utland er en viktig inspirasjonskilde.

Piaf Modeller formidler:
Profesjonelle modeller dame/herre/ungdom/barn
Reklame/arkiv modeller i alle aldre og størrelser
Stylister
Frisører
Make-up artister
Fotografer